"Teden restavracij mora biti šola okusov. Takrat je treba iti jest radoveden, ne lačen"

Začenja se jesenski teden restavracij, na katerem bo sodelovalo 107 slovenskih restavracij. Z letošnjo temo Original, ne kopija! organizatorji izpostavljajo kuharsko izvirnost in ustvarjalnost. Sodelujoče restavracije se bodo predstavile s …

RTV Slovenija · 1t

hranateden restavracijkulinarika

Uroš Mencinger: Pri hrani moramo biti radovedni in kritični

Slovenska kulinarika je v zadnjih 15 letih doživela velik vzpon, kar je najbolj zasluga kuharskih šefov, ki so bili radovedni, šli v svet in se želeli primerjati z najboljšimi šefi …

RTV Slovenija · 1t

izvirnost.lokalna hranakakovostteden restavracij

Teden restavracij tudi na Koroškem

V izbranih restavracijah in gostilnah, ki nastopajo v jesenskem Tednu restavracij, pričakujte drugačnost, posebnost in prepoznavnost, sporočajo organizatorji. Meniji Tedna restavracij so nasprotje generičnosti ! Zato je letošnji poudarek Tedna …

Koroške novice · 1t