Teden restavracij spodbuja razvoj slovenskega gostinstva s poudarkom na lokalnih okusih in sestavinah

V sredo, 9.oktobra je v bistroju Georgie potekal dogodek Meet&Eat, na katerem so se ob uradnem začetku jesenskega Tedna restavracij (TR) zbrali predstavniki medijev, vplivneži ter ključni akterji iz gostinskega …

Siol.net · 6d

gašper puhangregor jelnikarkulinarikanoadizbrana kakovost – slovenijauroš mencingerteden restavracijchefpr članekmateja čalušićik– slovenija

Teden restavracij: "Dobri jedci in kakovostne sestavine so tisto, kar dviguje nivo kulinarike"

Največji slovenski kulinarični dogodek spodbuja razvoj slovenskega gostinstva s poudarkom na lokalnih okusih in sestavinah. 👇 Dogodek je poudaril pomen lokalnih okusov in sestavin pri razvoju slovenskega gostinstva ter sodelovanje …

Metropolitan.si · 1t

teden restavracijdogodekkulinarika

Teden restavracij spodbuja razvoj slovenskega gostinstva s poudarkom na lokalnih okusih in sestavinah

TR, največji slovenski kulinarični dogodek, ki povezuje in navdušuje ljubitelje kulinarike po vsej Sloveniji, bo letos potekal od 11. do 20. oktobra v 107 izbranih slovenskih restavracijah. Že veš, kje …

Cosmopolitan · 1t