Nagradili so deset podjetij za živila, ki so v svojih kategorijah najbolj izstopala; podelili so tudi dve posebni nagradi – eno za inovativnost s področja trajnosti, drugo za zniževanje vsebnosti …
Finance · 2L
inštitut za...sparengrotušeta kamnikmercator ipplanikahranajanez rotarinovativnost
Inštitut za nutricionistiko je podelil nagrade desetim novim slovenskim izdelkom. Prvič posebni nagradi za trajnost in zmanjševanje soli. Manj soli, več vlaknin, rastlinske beljakovine, ekološke in lokalne surovine ter prispevek …
Delo · 2L
Bolonjska omaka brez mesa, kefir z dodatkom vitamina D3, kruh z bučno prgo, ki sicer predstavlja ostanek pri pridobivanju bučnega olja, omaka iz paradižnikov, ki niso bili primerni za prodajo, …
24ur · 2L
Inštitut za nutricionistiko je letos že osmič razglasil najbolj inovativna živila. Gre za izdelke, ki so zdravi, lokalni, uravnoteženi z vidika prehranskih vrednosti in trajnostni. Nagrade so prejeli Eta Kamnik …
Večer · 2L
Inštitut za nutricionistiko je razglasil najbolj inovativna živila leta 2022. Gre za živila, proizvedena v Sloveniji in uvedena na tržišče v zadnjem letu. Izbor najbolj inovativnih živil je opravila strokovna …
RTV Slovenija · 2L