Mladi slovenski modni oblikovalci Jurij Fidel, Katja Kuhar, Anita Miklavčič in Uroš Topić so oblikovali devet trajnostnih kuharskih predpasnikov iz kolekcije Zbudi svojo hranozavest. Na modno-kulinaričnem dogodku v Mestnem muzeju …
Večer · 7M
Informacijska točka EUROPE DIRECT Novo mesto, ki deluje pod okriljem Razvojnega centra Novo mesto, je v sodelovanju z EKO ŠOLO organizirala delavnico v...
Lokalno.si · 7M
Pobudniki slovenskega dne brez zavržene hrane so sinoči, na predvečer tega dne, ki ga je Vlada RS lani uradno razglasila za vseslovenskega, pripravili modno-kulinarični dogodek, katerega tema je bila problematika …
Finance · 7M
Pred slovenskim dnem zavržene hrane odgovarjajo na vprašanja o tej pereči temi. Zakaj najpogosteje zavržemo hrano? Zato, ker je nočemo pojesti. Zveza potrošnikov Slovenije pred slovenskim dnevom zavržene hrane, 24. …
Planet lepote · 7M
Slovenski dan brez zavržene hrane, ki ga letos uradno obeležujemo drugič, posameznike spodbuja k zmanjševanju in preprečevanju nastajanja zavržene hrane. Pri tem je poudarek na ozaveščanju o pomenu premišljenega načrtovanja …
Regional · 7M
Največ odpadne hrane nastane v gospodinjstvih. 👇 Slovenski dan brez zavržene hrane, ki ga letos uradno obeležujemo drugič, posameznike spodbuja k zmanjševanju in preprečevanju nastajanja zavržene hrane. Pri tem je …
Metropolitan.si · 7M
“Letošnja kampanja ob slovenskem dnevu brez zavržene hrane spodbuja, naj zbudimo svojo hranozavest ter s hrano ravnamo varčno,” so zapisali na spletni strani Naša super hrana. Bistveni koraki za manj …
Koroške novice · 7M
Jutri bomo četrtič zaznamovali slovenski dan brez zavržene hrane. Prebivalec Slovenije je v povprečju zavrgel 72 kilogramov hrane. Kranj – Statistični urad Republike Slovenije je ob slovenskem dnevu brez zavržene …
Gorenjski glas · 7M