Pripravimo jo kot pastirsko pito, pod krompirjev pokrov spravimo kislo zelje. Navdih za to jed smo dobili v Zagrebu, kjer so to zimo še v adventnem času na stojnici z …
Odprtakuhinja · 1L
Se tudi vi sprašujete, kdaj je kislo zelje ravno prav skuhano? Mnenja so deljena, pravi odgovor pa smo poiskali pri strokovnjakinji za prehrano. Kislo zelje je tisto živilo, ki ga …
Odprtakuhinja · 1L
Včasih, ko ni bilo vso zimo na voljo sveže zelenjave, je bilo zelje pomembna zimska hrana. Ni primerno le za prehrano, ampak dobre vpliva tudi na zdravje. Glavnato zelje (Brassica …
Večer · 1L
Zelje je eno od tistih živil, ki našemu zdravju koristijo, saj so številne raziskave dokazale, da so zelje in druge križnice zaščitna živila. So namreč kakovosten vir vitaminov, rudnin, prehranskih …
Svet24 · 1L