Bogati, nenavadni, kreativni ... Vse to so krožniki, ki pridejo izpod rok najboljših chefov. Kulinarične mojstrovine so prava paša za oči, hkrati pa so ustvarjene predvsem za to, da razvajajo …
Okusno.je · 7M
V ljubljanskem hotelu Slon so v torek pripravili tradicionalno GALAmo v Slonu: razglasitev ocen najboljših slovenskih gostiln in prejemnike letnih priznanj mednarodnega kulinaričnega vodnika Gault&Millau za Slovenijo. Hiša Franko iz …
Primorske novice · 7M
"Izjemni šefi, ki gostom vsak dan postrežejo jedi s svojo polno predanostjo." 👨🍳👩🍳 Najboljšo oceno si je tudi letos prislužila Hiša Franko iz Starega sela pri Kobaridu , štiri kape …
Metropolitan.si · 7M
Letošnja razglasitev najboljših in posebnih nagrajencev v ocenjevanju inšpektorjev mednarodnega kulinaričnega vodnika Gault&Millau, je utrdila Primorsko kot najbolj izpostavljeno gastronomsko regijo v državi. Najvišja priznanja Gault&Millau je prejelo tudi več …
Primorske novice · 7M
Uredništvo gastronomskega vodnika Gault&Millau je objavilo imena desetih restavracij, ki so jim podelili štiri kape in s tem naziv najboljše restavracije v Sloveniji. Sporočili so tudi, kdo je postal šef …
Dnevnik · 7M
Eden najvplivnejših mednarodnih vodnikov v svetu gastronomije Gault&Millau je štiri kape in s tem naziv najboljše v Sloveniji letos podelil desetim restavracijam. Šef leta 2024 je postal David Žefran iz …
Svet24 · 7M
Gastronomski vodnik Gault&Millau je štiri kape in s tem naziv najboljše v Sloveniji letos podelil desetim restavracijam. Šef leta 2024 je postal David Žefran iz kranjskogorske restavracije Milka, šef prihodnosti …
RTV Slovenija · 7M
Eden najvplivnejših mednarodnih vodnikov v svetu gastronomije Gault&Millau je štiri kape in s tem naziv najboljše v Sloveniji letos podelil desetim restavracijam. Šef leta 2024 je postal David Žefran iz …
Večer · 7M